| INVOLTINI DI POLLO E GORGONZOLA | 16,50 |
| – broilerinfilerulla pekoni-gorgonzola-täytteellä, rosmariiniperunoita – chicken involtini (wraps) filled with bacon and gorgonzola cheese, rosemary potatoes | |
| TAGLIATA DI MANZO | 28,00 |
| – ohueksi leikattua naudan sisäfilettä, rucolaa, parmesaania, grillattua tomaattia, balsamicokastiketta – sliced beef filet, rucola, parmesan, grilled tomatoes, balsamico | |
| SALTIMBOCCA ALLA ROMANA | 32,00 |
| – valkoviinissä haudutettua härän sisäfilettä, salviaa, Parman kinkkua, voita, uunissa paistettua tomaattia ja yrttejä, valkosipulilohkoperunoita – fillet of beef wrapped in Parman ham and sage, butter, herb-baked tomato, garlic potatoes | |
| FILETTO AI PORCINI | 30,00 |
| – härän sisäfilepihvi, kermainen herkkutattikastike, rosmariiniperunoita – fillet of beef, porcinis (boletus), cream, rosemary potato wedges | |
| POLLO NAPOLI | 18,00 |
| – juustolla kuorrutettua kananrintaa ja spagettia tomaatti-oliivi-kapriskastikkeessa (sisältää kananmunaa) – cheese crusted chicken breast, tomato sauce, olives, capers, spaghetti (contains egg) |

