Insalate & salaatti

Tervetuloa

Ravintola Villetta • Ristorante e Pizzeria

Italialainen ravintolamme, Villetta, sijaitsee Helsingin Töölössä, Ruusulankadulla.

Trattoria on italialainen määritelmä sellaiselle ruokaravintolalle, jossa yleensä tarjoillaan kotiruoan tyylisiä annoksia. Toki täytyy ottaa huomioon, että varsin usein parhaimmat ruoat Italiassa nimenomaan saa ystävien luona heidän kotonaan!

Hinnat trattoria-ravintoloissa Italiassakin ovat kilpailukykyiset ja tapana on mieluummin säästää paikan sisustuksessa kuin ruoan laadussa tai määrässä. Vaikka Villettassa on ihan oikea menu, jota ei usein italialaisissa trattorioissa ole, muistuttaa italialainen ravintola Ruusulankadulla muutoin varsin paljon alkuperäisiä esimerkkejään: tunnelma on aidon italialaista ja annoksia voi halutessaan säätää toiveiden mukaan. Villettassa on myös kattava viinilista sekä oluita, siidereitä ja digestiiveja saatavissa.

Hurtilta huumoriltakaan ja italialaisten välisiltä huulenheitoilta ei paikassa voi välttyä, mutta olepa huoletta, sillä tämä on vain osa työn iloa, hauskanpitoa keittiötöiden lomassa ja näin ruokaan siirtyy myös ripaus rakkautta.

Tule kokemaan aitoa italialaista tunnelmaa!

Lämpimästi tervetuloa!


Villetta, pizzeria-trattoria accogliente con sapori autentici e tradizionali, si trova a Töölö, Helsinki, vicino all’Opera Nazionale. È stato fondato nell’anno 1986 da Antonio Bruno, e i nuovi proprietari italiani sono arrivati nel 2005. 

Dalla Villetta puoi goderti di pizza, pasta, carne, pesce e piatti vegetariani – tutti disponibili senza lattosio, e le pizze e paste anche senza glutine a richiesta.

Benvenuto ad assaggiare il sapore dell’Italia nel cuore di Helsinki!


Authentic, traditional and cosy Italian restaurant Villetta is located near the Opera House in Helsinki. It was founded by Antonio Bruno in 1986, and the new owners arrived in 2005.

In the trattoria-style environment of Villetta you can enjoy pizza, pasta, meat, seafood and vegetarian dishes. All our dishes are available lactose free, and pizzas and pastas also gluten free.

Come and taste a piece of Italy in Helsinki!

Tervetuloa